Verhuisbusje huren: zo kies je de juiste grootte

Ga je binnenkort verhuizen? Dan denk je best goed na over welk verhuisbusje je huurt. Een goed verhuisbusje, met de juiste grootte, maakt écht het verschil. Ben je niet zeker welke grootte je best kiest? We geven je enkele tips om je op weg te helpen. Let’s get moving!

1. Bepaal de omvang van je inboedel

Begin met een inventarisatie van wat je gaat verhuizen. Het aantal kamers in je huidige woning geeft een indicatie, maar vergeet ook niet de zolder, kelder, en garage.

Overweeg de grootte van grote stukken zoals meubilair en huishoudelijke apparaten – deze items bepalen vaak de minimale grootte van het verhuisbusje dat je nodig hebt.

2. Ontdek de verschillende groottes verhuisbusjes

Verhuisbusjes komen voor in alle maten en vormen, van klein tot middelgroot of groot. Om je een idee te geven: hieronder zie je enkele voorbeelden van de verschillende groottes van verhuisbusjes waaruit je kan kiezen bij Autoverhuur Limburg.

Een klein busje kan ideaal zijn voor een studio of klein appartement, terwijl middelgrote busjes geschikt zijn voor een appartement met één of twee slaapkamers. Grotere huizen met meerdere slaapkamers vragen om een grotere verhuiswagen.

3. Bepaal de ideale grootte van jouw verhuisbusje

Moet je veel lange voorwerpen verhuizen, zoals een bed, kast of zetel, dan kies je best een verhuiswagen uit met een lange laadruimte. Meet je meubels af en check zeker altijd de afmetingen van de laadruimte voor je een busje uitkiest.

Als we je nog één tip mogen geven: kies best een verhuisbusje in een maatje groter dan je denkt nodig te hebben. Dit kan je tijd en stress besparen. Ook verminder je zo de kans op beschadiging van je inboedel omdat alles comfortabel past en niet op elkaar hoeft te worden gestapeld.

Kies nu jouw verhuisbusje uit

Klaar om je verhuis te plannen? Verken ons aanbod verhuisbusjes en vind een busje dat perfect bij je behoeften en in jouw budget past. Maak vandaag nog je keuze en rijd zorgeloos je nieuwe toekomst tegemoet!

Zorgeloos huren
aan de beste prijs

Ontdek onze transparante service

Ga je op vakantie, maar heb je niet genoeg
bagageruimte voor al je spullen.