Over ons

De autoverhuur specialist van Limburg

Autoverhuur Limburg maakt deel uit van Paesmans Autogroep, reeds jaar en dag verdeler van het merk Renault en Dacia.

Al sinds 1950 kan je bij Paesmans Autogroep terecht voor de aankoop van zowel nieuwe wagens als jonge occasies van bovengenoemde merken.  Ook voor een juiste diagnose, compleet onderhoud en herstellingen ben je er aan het juiste adres.

In 2008 werd Autoverhuur Limburg boven de doopvont gehouden.

De opstart

In dat jaar kreeg Wilfried Paesmans, afgevaardigd bestuurder van Paesmans Autogroep, het idee om naast de reeds bestaande activiteiten ook te starten met de verhuur van wagens.

Voor de opstart en uitbouw van deze volledig nieuwe tak, deed Wilfried eind 2008 een beroep op de kennis en vaardigheden van Davy Vos (reeds vele jaren actief binnen de sector als vlootbeheerder).

Gebundelde krachten voor een sterk project: meteen de start van Autoverhuur Limburg…

De Autoverhuur-specialist

Intussen is Autoverhuur Limburg een echt begrip in Hasselt en omstreken…

Elke dag opnieuw doen zowel particulieren, als B2B-klanten een beroep op onze verhuurdienst.

Door het grote gamma van jonge en betrouwbare huurwagens, onze uiterst concurrentiële huurprijzen en een doorgedreven klantvriendelijkheid trachten we ons elke keer opnieuw te onderscheiden van onze concullega’s.

De locatie

Het kleine kantoor uit de beginjaren werd in de loop der jaren ingeruild voor een grotere ruimte binnen de gebouwen van Paesmans Autogroep.

Omwille van de sterke groei van de activiteiten, week Autoverhuur Limburg in 2017 wederom uit naar een nieuwe locatie: een ruim en volledig vernieuwd gebouw met grote parking naast de showroom van Dacia in Hasselt.

Vandaag de dag is dit de vaste uitvalsbasis van Autoverhuur Limburg.

De mensen

Intussen is Autoverhuur Limburg al lang geen onemanshow meer.

Wilfried Paesmans is nog steeds de afgevaardigd bestuurder van Paesmans Autogroep en dus ook van Autoverhuur Limburg.

Ward is verantwoordelijk voor de verhuuractiviteiten en staat in voor het zorgvuldig plannen, opvolgen en afhandelen van alle reservaties.

Zijn collega vult hem aan in deze activiteiten te Hasselt. In Bree neemt Tom de verhuuractiviteiten op zich en in Beringen is dat onze collega Erwin.

Samen vormen zij het gezicht (en de stem) van Autoverhuur Limburg!

Achter de schermen zorgt het eigen poetsteam ervoor dat alle wagens netjes, proper en helemaal op tijd klaarstaan. Zo kan jij, als klant, elke keer weer veilig en comfortabel de baan op!

Naast het kernteam maakt Autoverhuur Limburg gebruik van de expertise van Paesmans Autogroep op vlak van onderhoud, herstellingen en carrosserie.

Het wagenpark

Autoverhuur Limburg vatte zijn activiteiten aan vanuit een klein kantoor met een wagenpark dat bestond uit 1 minibus, 1 bestelwagen en een tiental personenwagens.

Nu, 10 jaar later, beschikt Autoverhuur Limburg over maar liefst 20 minibussen, 40 bestelwagens en een 200 personenwagens. In het aanbod vind je ook elektrische, hybride of plug-in hybride wagens terug. Een ruim aanbod van Renault, Dacia en BYD.

De juiste en beste prijs

Ontdek onze superhandige huurprijscalculator op onze homepagina en bereken eenvoudig de exacte huurprijs van je wagen (zonder vervelende addertjes onder het gras).

Zit je met vragen en kunnen wij je helpen?  We staan je graag te woord!

Zorgeloos huren
aan de beste prijs

Kijken, kiezen, vertrekken!

Vakantieplannen, verhuis gepland of even een grotere wagen nodig?
Wij hebben steeds de gepaste wagen ter beschikking.