De Sint huurt ook bij ons!

Wist u dat zelfs de Sint huurt bij Autoverhuur Limburg?

Wij willen de Sint hartelijk bedanken voor zijn keuze om afgelopen weekend gebruik te maken van onze huurauto’s. Wij bezorgen de Sint van onze Atto3 en Austral om zijn intrede te maken in Hasselt. Wij hopen ten zeerste dat de Sint genoten heeft van onze bijzondere en comfortabele wagens.

Bij Autoverhuur Limburg streven we ernaar om de beste service te kunnen bieden aan onze klanten. We zijn verheugd dat wij hebben kunnen bijdragen aan het succes van de Sint zijn aankomst in Hasselt.

De Atto3 is een opvallend en stijlvol model terwijl de Austral een bekender en een sportieve SUV is. Deze modellen zullen ongetwijfeld van pas zijn gekomen tijdens Zijn intrede. We hopen dat hij het gemak en de uitstraling van deze auto’s heeft gewaardeerd.

Wij vertrouwen erop dat Sint-Nicolaas een warm welkom heeft gekregen bij zijn aankomst in Hasselt en dat de rit in onze Atto3 en Austral heeft mogen bijdragen aan een vlotte en plezierige aankomst. Mocht u in de toekomst gebruik willen maken van onze diensten, staan we altijd klaar om u van dienst te zijn.

We bedanken de Sint nogmaals voor zijn keuze in onze huurauto’s. We wensen Hem tevens nog een geweldig verblijf in Hasselt en een fijne en succesvolle Sinterklaasperiode.

Stiekem hopen we dat hij onze schoentjes niet overslaat dit jaar.

Zorgeloos huren
aan de beste prijs

Ontdek onze transparante service

Ga je op vakantie, maar heb je niet genoeg
bagageruimte voor al je spullen.